Wat biedt het Science Park Technopolis

Veel te bieden
Technopolis Delft biedt bedrijven:
  • Een hoog attractieve en stimulerende omgeving voor samenwerking en kennisoverdracht in open innovatie netwerken, waarin High Tech bedrijven hun onderzoek en productie activiteiten kunnen accommoderen en naar de markt resp. naar commercieel succes kunnen brengen.
  • Een uniek cluster van internationale technologie bedrijven, kennisinstituten en spin-offs in de directe nabijheid van één van de beste technische universiteiten van Europa en twee gerenommeerde academische medische centra (Erasmus Medisch Centrum (Rotterdam) en Leids Universitair Medisch Centrum).
  • Een locatie die ingebed is in één van de economische, infrastructurele en logistieke topregio's van Europa.
  • Betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de lokale en regionale autoriteiten en de nationale overheid voor lange termijn investeringen in de kwaliteit van het vestigingsklimaat.
Groot netwerk
Technopolis Delft is onderdeel van Science Port Holland: een regionaal netwerk van Science Parks in de kennisregio Rotterdam-Delft. Science Port Holland NV is een samenwerkingsverband tussen de TU Delft en de gemeenten Delft en Rotterdam. Het doel: de kennisregio promoten en hoogtechnologische bedrijven naar Delft en Rotterdam trekken. Technopolis Delft is één van de eerste locaties die in ontwikkeling is.
Technopolis maakt onderdeel uit van:
Science Port Holland